Hale
01.Temmuz.2019, 21:16
<div id="post_message_2233188"><blockquote class="postcontent restore "><div style="text-align: center;"><span style="font-family: Georgia">Bol miktarda östrojen içeren çemenotunun tozuyla göğüslerinize masaj  yapın. Birkaç hafta sonra gözlerine inanamayacaksınız!,<br /><br /><b>Birçok kadının rüyalarını daha büyük  göğüsler süslüyor. Dr. James Duke, Pegasus Yayınları’ndan çıkan ‘Yeşil  Eczane’ adlı kitabında, hiçbir vakit göğüs büyütmeden yana olmadığını  söylüyor:</b><br /><br />“Eğer gazete okuyorsanız, silikonlar hakkında  birçok tartışma olduğunu biliyorsunuz demektir. Birçok kadın ve ilim  insanı, silikonların tehlikeli olduğunu savunurken, bunların  karşısındakiler silikonların ağırbaşlı bir risk içermediğini söylüyor. Ancak  kızım gelip göğüslerini büyütmek istediğini söylerse, ona mutlaka doğal  yolları denemesini söylerim. Çünkü doğada göğüsleri makul oranda  büyütmeye yarayabilecek bitkiler var.” <br /><br /><b>DENEYEN KADINLAR  ŞAŞKIN </b><br /><br />Dr. Duke, bu konuda yazdığı makaleyi ve  sonuçlarını şöyle anlatıyor: “Yazımda, çemen otununun diyabet  hastalarının kan şekerini denetim altında tuttuğunu ve kadınların  göğüslerinin büyümesine sebep olduğunu gösteren bir araştırmayı  özetlemiştim. Yazının yayınlanmasından bir süre sonra milli  herbalistler toplantısına çağrı edildim. Havaalanında karşılaştığım bir  bayan bana şu hikayeyi anlattı: O ve arkadaşları, birkaç ay önce  bitkisel gıdalar festivalinde tatlarına bakmak için birçok tohum filizi  satın almış. Tohumlardan bir tanesi de çemen otuymuş. Kadınlardan biri,  yediği birkaç porsiyon çemen otu filizinden sonra göğüslerinin daha  büyük göründüğünü ayrım etmiş. Gruptaki arkadaşlarından bir tanesi, benim  yazdığım makaleyi eline tutuşturuncaya kadar da neler olup bittiğini  anlayamamış.”<br /><br /><b>GÖĞüS BÜYÜTEN BİTKİLER</b><br /><br /><b>ÇEMENOTU  (Trigonella foenum-graecum):</b><br /><br />Çemenotu tohumları yüksek  oranlarda diosgenin (kadın cinsiyet hormonu östrojenin yarı sentetik  formunu elde etmek için kullanılan kimyasal) içerir. Östrojenin başlıca  iki etkisi göğüs büyümesiyle ilgilidir. Hormon, göğüs hücrelerinin  büyümesine yol açar ve su tutulmasına sebep olur. Gerçekten de, birçok  kadının doğum kontrolü için aldığı ve östrojen içeren hapların yan  etkileri, göğüslerde büyüme hissi ve vücutta su toplanmasıdır. Çemenotu  tozuyla göğüslere masaj yapmak denemeye değer bir başka yöntemdir. Çünkü  göğüs dokuları bitkisel kimyasalları belli oranlarda emer. Çemenotunun  tohumlarını veya filizlerini blender’da öğütün. Az bir miktar bitkisel  yağla karıştırıp, karışımı macun gibi uygulayın.<br /><br /><b>Rezene  (Foeniculum vulgare):</b> Rezene de yüz yıllardan beri süt artırıcı  olarak kullanılan bitkilerden bir tanesidir. Çemenotunu tamamlayıcı  olarak Bustea çayının içine rezene de ek edebilirsiniz. Ancak  kesinlikle rezenenin yağını kullanmayın çünkü rezene yağı düşüğe sebep  olabilir ve bir çay kaşığından fazlası da zehirlenmelere yol açabilir.<br /><br /><b>Cüce  Palmiye (Serenoa repens):</b> Günümüzde bu bitkinin en iyi bilinen  etkisi erkeklerde prostat bezinin büyümesini engellemesidir. 100 yıl  önce ‘cüce palmiye’ kamu arasında göğüs büyütücü olarak bilinmekteydi.  Doğal şifa uzmanları bitkiyi bu amaçla halen öneriyor. Birçok insan  bitkinin standartlaştırılmış kapsüllerini ya da alkol özütlerini  kullanıyor. Cüce palmiyenin kullanımı için prospektüsünü dikkatle  okumanızı tavsiye ederim.<br /><br /><b>Yabani Hint Yerelması  (Dioscorea villosa):</b> İşte östrojen etkisiyle ünlenen bir başka  nebat daha. Ben bu bitkiye asla büyük bir alaka duymadım, çünkü veri  tabanımdaki bilgilere göre içerdiği diosgen, çemenotuna oranla yok  denecek kadar azdır. Fakat bu bitkinin merhemini yapan bazı uzmanların  çalışmalarına saygılıyım. Çünkü, bu merhemi kullanan kadınlar istediği  sonucu elde ediyormuş. Merhemi yapmak için kökün dış kabuklarını soyun  ve blenderde macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın.<br /><br /><b>Kimyon  (Cuminum cyminum):</b> Hem kimyon-un, hem çörek otunun (siyah  kimyon) meme dokularını geliştirdiği, hayvanları üzerinde yapılan  araştırmalarla ortaya koymuştur. Kimyonu çayınıza katabilir,  yemeklerinizde bolca kullanabilirsiniz.<br /></span></div>