Boromir
31.Mayıs.2019, 03:32
<div id="post_message_308827"><blockquote class="postcontent restore ">Malzemeler:<br />hamur için:<br />1 paket sanayağ<br />1 cay bardagı zeytinyağ<br />1 cay bardagı yogurt<br />1 paket pudra şekeri<br />1 paket kabartma tozu<br />1 paket vanilya<br />1 cay bardağı bugday nişastası<br />yeterince un<br />İçi için:<br />3 tane elma<br />2 cay kaşıgı tarçın<br />1 cay bardagı şeker<br />3 aş kaşıgı koz (fıstık)<br />Yapılışı:hamur malzemelerini kulak memesi yumuşaklıgında yogurulur.iç malzemesi elma rendelenip içerisine şeker koyup ocakta bi taşırı pişirilir sogudukdan sonra koz ve tarçın konur hamur merdane yardımıyla acılır üçgen kesilip içine malzeme konup kabatılır fırınında penpeleşinceye kadar kızartılır üzerine pudra şekeri dökülür