Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : malenadan şiir buketi

lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5051155"><blockquote class="postcontent restore "><div style="text-align: center;"><font color="#4b0082"><font size="3"><span style="font-family: comic sans ms"><br /></span></font></font></div><font color="#4b0082"><font size="3"><span style="font-family: comic sans ms">Mesela Yani Mesela diyorum;<br /> bu gece bir delilik yapsam!<br /> Bıraksam mutfakta biriken bulaşıkları,<br />çeksem arkamdan kapıyı,<br />Kadın başıma,<br /> gitsem bir meyhaneyi dağıtsam!<br /> Fonda bir masa,<br /> Arkada Sezen'in şarkıları çalsa!<br /> Ben ağlasam...<br />Şişenin dibine dibine vursam!<br /> Mesela diyorum;<br /> sokaklardan bütün erkekleri kovsam!<br /> Bu gecelik evlerinde otursalar.<br /> Korkmadan dolaşsam bütün şehri,<br /> Kimse dokunmasa bana,<br /> Bir sandalda sabahlasam.<br /> Alabildiğince kadın,<br /> alabildiğince özgür olsam.<br /> Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam,<br />Şehre isyanımı haykırsam.<br /> Kim bilir kaç defa satılmıştır, bu dünyanın anası!<br />Mesela diyorum;<br /> bu gece de ben babasını satsam!<br /> <br />- alıntı -<br /><br /><br /></span></font></font>