lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5033640"><blockquote class="postcontent restore ">Biliyorum sana giden yollar kapalı <br />Üstelik sen de hiç bir vakit sevmedin beni <br /><br />Ne kadar yakından ve arada uçurum; <br />İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi <br /><br />Uyandım uyandım, hep seni düşündüm <br />Yalnız seni, yalnız senin gözlerini <br /><br />Sen Bayan Nihayet, sen ölümüm kalımım <br />Ben artık adam olmam bu derde düşeli <br /><br />Şimdilerde bir köpek gibi koşuyorum ordan oraya <br />Yoksa gururlu bir kişiyim aslında, inan ki <br /><br />Anımsamıyorum yarı dolu bir bardaktan su içtiğimi <br />Ve içim götürmez kenarından kesilmiş ekmeği <br /><br />Kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda; <br />Hangi şarkıyı duysam, bizimçin söylenmiş sanki <br /><br />Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor <br />Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini <br /><br />Çocukça ve seni üzen girişimlerim oldu; <br />Bağışla bir daha tekrarlanmaz hiçbiri <br /><br />Rastlaşmamak için elimden geleni yaparım <br />Bu böyle pek de basit değil gerçi… <br /><br />Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; <br />Bunun verdiği sevinç da az değil ki <br /><br />Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, <br />Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki <br /><br />İnan belli etmem, seni hiç rahatsız etmem, <br />Son isteğimi de söyleyebilirim şimdi: <br /><br />Bir geceyarısı yazıyorum bu mektubu <br />Yalvarırım onu okuma çarşamba günleri