Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gök Kalem Senaryosu

lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5115191"><blockquote class="postcontent restore "><b>I<br />-Gök kalem senaryosu…<br />Ol! dedi<br />Gaybın dudakları<br />Etim kemiğe asıldı<br />Soluğumun çentik izlerinden<br />Yutkunacağım sandım kendimi ilk<br />Ya ilk nefeste ölecektim<br />Ya da göğe gömülene kadar ağlayacaktım<br />Sus dedi<br />Emrin demir kesriğinden kanayan ses<br />İç sunuş / dua<br />Efsûni fısıltılar<br />Temasa dokunan yürek<br />Kanatlarımda kanayan uçurum<br />Dur durağı olmayan göz olukları<br />Ve tükenişin ucu / kilitli sonun ışığı gibi<br />İçimdeki gize tutunur quantum<br /><br />II<br /><br />-Kendi hayatını öpüp duran insanların mübarek heykellerine yürek yerleştirdi iblis<br />Çocuk kalbimi art ver rabbim / diyor her hecem<br />Mayıs gülü kanatlansın damarlarımda<br />Dudağı kırık sesimde<br />Lal neyzenler / küs notalardan yeniden bestelesinler beni<br />Düğümleri yansın kör kirpiklerimin<br />Yönsüz menzillerimin topukları kesişsin / melankolik yağmurlarda<br />İçime büküleyim<br />Çapımın ağırlığınca…<br />Gecenin köhnünü boynuna asmış içimdeki deli<br />Yak beni ey karanlık / Aşk yakmadan diyor<br />Kır aynalarımın delisini, sağ elimin tersi<br />Çekiştirmesin artık aklımın uçlarını…<br />Masumiyet kokumu art ver rabbim<br />Ense kökümden tut beni, diye sesleniyorum kalbimin kıyısından<br />Çığlıklarımın çıngırakları kulak sesimde yankı sarmalıyor / odalarım ıssız<br />Dualarım taş olup göğün sularından sekiyor<br />Kendi başıma düşüyorum / kendi duvarlarımdan<br />Genişledikçe yaralarım, hissediyorum<br />Tenimde savrulan rüzgârın dokunduğu tüm mevsimleri<br />Aklımı tut mirim<br />Rabbime dua edeceğim<br />Tüm çocuk ellerinin masumiyetini kavrayarak<br />Beli kırık bir karıncanın kalbinden tırmanacağım / derinliğime<br /><br />III<br /><br />İç yanımı yaratana bağlayan halat nerde mirim<br />Dişlerimi geçireceğim koptu kopacak noktasına<br />Rüzgâr nefesini tutuyor<br />Tayların yürek çırpınışlarında<br />Şakağımı tetikliyorum annemin tembihlerini namlu yapıp<br />Düşüyorum kollarıma<br />Kekik kokusu terk ediyor dağlarımı<br />Düşlerine gömülüyorum<br />Çatırdayan dala tünemiş bir baykuşun…<br />Yağ beni mirim<br />Çorak sinelerin ebeveyn gözlerinden<br />Sırılsıklam üşü tensizliğimin boran çiçeklerini<br />Karma desenler şehri çökecek birazdan<br />Derinliğimde ölen her şey gibi ışığımın şavkından<br />Kıyıma vuran insan lekelerinden tıraşlanmış mübarek heykeller<br />Deccalı uyandıracak, kendi moloz düşlerinde<br />Dudakları düşmüş yüzüm / dal kırığı ellerime sığınmadan<br />Tetikle beni<br />Aşkın evrelerine<br />Ayaz kuşları gibi<br />Kor yemiş g/özlerimle<br />Retinamın yakamoz düşümünde aşklaşayım Allah ile…<br /></b>