Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Yar

lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5105449"><blockquote class="postcontent restore "><b>Yoldaşım ; <br />Zemheri bir havanın yalnızlığı avazımı kesmişken,<br />Yüreğimin en derunî yerinden tuttun … <br />Önce bir yaprak vesile oldu kalbime düşüşüne.. <br />Korka korka atan kalbim ritmini kaybetmişken, <br />Gözlerinin karasına düştüm...<br />Ah yâr, geceyi kıskandıran gözlerinin nur-ı nazarına , <br />Beni Leyla diye düşüren Mevla'ya hamd olsun...!<br />Huzurum;<br />Her gece dolunayı beklerken pencere önlerine saklardım dualarımı..<br />Hayalimdeki Kays’a Leyla olma hevesi varken içimde, bir “sen “ süslerdim..<br />Safer ayının dolunay vakti girince semaya, <br />Açtım ellerimi dua dua içtim seni.. <br />Sen varken secdelere doyamadım..<br />O ki, aşkla öptüğün alnımı değerli kılan yegane mekan secde idi,<br />Sürdüm alnımı secdelere, <br />Sürdükçe aşkını içime çektim…<br />Ah yâr, <br />Özüme sözünü, sözüme de özünü “can can “ diye katan Mevla’ya hamd olsun...<br />Sırdaşım;<br />Hiçlik şarkısı söylerken, <br />Kelama özlem kalan yüreğime arkadaş narinliğinde yetiştin...<br />Bir kuyu başında su beklerken, <br />Suya yakın olmanın sevincini yaşattın. <br />O nûrlu ellerinle içirdin ab-ı hayattan...<br />Üç yudumda bitecek gibi geldi koca kuyu; ama sen tarifi imkansız bir güven verdin içime..<br />Ah yâr, <br />Şemsi kıskandıran çehrenin güven edasını, yüreğime düşüren Mevla’ya hamd olsun...<br />Gönüldaşım;<br />Sen ki bir çınar misali köklerini aşk suyu ile beslersin , <br />Her yaprağında bir gizem, <br />Her yaprağında bir ben bulurum..<br />Serp üstüme toprağından, sen koksun gül edalı sözlerim..<br />Alem-i cümle sana hayran hayran bakış ederken, titresin içim, lal olsun dilim..<br />Can diyen dilin düşsün ciğerime , <br />Fezaya bakan soylu bakışların çöksün içime , <br />Kulağımdan silinmesin sadân…<br />Ah yâr;<br />Dimağıma düştü sesin, o bereketli sadâyı bana nasip eden mevlaya Hamd olsun...<br />En kadim sevdam;<br />Aşk’ın tasavvurunu maziye bıraktım , <br />Şimdi senli günlerin sürûrunu yaşarım..<br />Güldemetin adınla berceste, işlerim sevdamı hece hece…<br />Bu sevda seninle şayeste, girdin gönlüme aheste aheste…<br />Ah yâr, <br />Her hecemi kalbimden söken yüreğin, İki cihanda yanımda olsun, <br />Seni tanıdığım güne Hamd olsun…<br />E L H A M D U L İ L L A H…<br /></b>