KraL
31.Mayıs.2019, 03:49
<div id="post_message_62865"><blockquote class="postcontent restore "><b><div style="text-align: center;">Anlayamadım...<br />Anlayamıyorum...<br />Alışkındım ben yalnızlığa...<br />Artık alışamıyorum...<br />Beceremiyorum galiba...<br />Bir dengesizlik var bu işte...<br />Bazen çok huzurlu oluyorum,<br />Bazen hiç olmadığım kadar suçlu...<br />Bu yalnızlık kimi beni ürkütüyor,<br />Bazen çok ilginç bir şekilde cesaret veriyor...<br />Anlayamadığım bir dengesizlik işte...<br />Kahretmek geliyor içimden bazen,<br />Bazen haykırmak ona sevdiğimi ...<br />Ağlamak saatlerce,<br />Saatlerce gülmek,<br />Sonsuza kadar susmak,<br />Ya da nedensiz bir çığlık atmak hayata...<br />Bazen çığlıklar atıyorum sessizce <br />Ya da haykırırcasına susuyorum...<br />Bütün şarkılarda onu buluyorum bazen,<br />Bazen hiçbir şarkıyı yakıştıramıyorum...<br />Anlamadım...<br />Anlayamıyorum...<br />Dedim ya bir dengesizlik var bu işte geç ayrım ettiğim...<br />Onu düş ederim diye<br />Gözlerimi kapamaya korkuyorum...<br />Ama tekrar de bu korku o kadar çekici ki,<br />Kapılıyorum ve açamıyorum gözlerimi...<br />Açmıyorum işte...<br />Gülüyorum, konuşuyorum, yürüyorum <br />Fakat aslında ben yokum...!!!<br />Bu öyle bir dengesizlik ki adını koyamıyorum...<br />Yaşıyorum ama ölüyüm...<br /></div></b>