KraL
31.Mayıs.2019, 03:51
<div id="post_message_4938496"><blockquote class="postcontent restore "><b><i><div style="text-align: center;"><span style="font-family: Century Gothic"><font size="4"><font color="Red">Seni Duman Duman Seviyorum...</font></font></span></div></i></b><br /><br /><b><i><div style="text-align: center;"><span style="font-family: Century Gothic"><font size="3"><font color="Black"><br />Seni; sana yazmanın güzelliğini sadece ben bilirim ve ben anlarım, çünkü seni sana anlatırken umudumu, hasretimi, sevgimi yazdım.<br /><br />Ben seni kimsenin bilmediği, göremediği uzaklardan sevdim, derin, gizemli, alımlı, ulaşılmaz bir okyanusun derinliğinde buldum da sevdim.<br /><br />Kimi vakit uykusuzluğumda, kimi vakit derin uykularımda, kimi vakit yokluğunda, kimi de yanımda olduğun anlarda seni özledim.<br /><br />Alamadığım, tutmaya cesaret edemediğim, hasretine alaz alaz yandığım parlak bir inciydin benim için. Ben seni soğuk ve yağmurlu bir günde, seni düşünürken sıcaklığının içimi yaktığı anlarda sevdim.<br /><br />Sen uyurken gözlerinin derinliklerine daldım, ama en çok da sensizliğime yandım, seni sensiz beklerken. Hiç üşenmeden seni yazdım, yazmayı seni anlatırken, okumayı da sana yazdıklarımı hecelerken öğrendim.<br /><br />Seni sadece selvi boyun, saçların yada gözlerin, güzel bir yüzün var diye değil, fikirlerinle, konuşmandaki güzelliğin, duruşun ve benim kor halde yanan yüreğimle seni sevdim.<br /><br />Sen vücudumun dört bir köşesine yayıldığında, beni sardığını ve her soluk alışımda ciğerlerime ılık ılık işlediğini bilerek sevdim.<br /><br />Seni kış gecelerinin o soğuk yatağında beraber uyuyup beni ısıttığın, ve rüyalarımda buluştuğumuz gecelerde sevdim.<br /><br />Seni ellerinden tutup kanımın kaynadığı, kalbimin yerinden fırlayacağını hissettiğim anlarda, o ıslak dudaklarınla beni sevdiğini söyleyeceğin anları düşünerek sevdim.<br /><br />Sen ne kadar uzaklarda olsan da, aramızdaki kilometreler ne kadar çok olsa da, ben seni sevmeyi düşünerek sevdim.<br /><br />Seni kokladım da yazdım satırlarımı hece hece, Seni yazdım soluk bile vermeden, içimdeki sıcaklığını, kokunu yitirmeden.<br /><br />Çünkü seni soluk gibi yaşıyorum, soluk alır gibi seni yazıyorum.<br /><br />Ve Sen iyi ki varsın.</font></font></span></div></i></b>