PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşkın Büyüklüğü

KraL
31.Mayıs.2019, 03:51
<div id="post_message_4829504"><blockquote class="postcontent restore "><b>Bir zamanlar bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk Üzüntü Bilgi ve tüm diğerleri Aşk dahil. Bir gün adanın batmakta olduğu duygulara havadis, bilgi, salık verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.<br /><br /><br />Aşk adada en sona kalan his olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı vakit Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik çok büyük bir teknenin içindegeçmekteymiş.Aşk &quot;Zenginlik beni de yanına alır mısın?&quot; diye sormuş.<br /><br /><br />Zenginlik &quot;Hayır alamam. Teknemde çok çok altın ve gümüş var senin için yer yok.&quot; demiş. Aşk çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. &quot;Kibir lütfen bana yardım et!&quot; Kibir &quot;Sana yardım edemem Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin.&quot; diye yanıt vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: &quot;Üzüntü seninle geleyim.&quot; Üzüntü &quot;Of Aşk o kadar üzgünüm ki yalnız kalmaya ihtiyacım var.&quot; <br /><br /><br />Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk ani bir ses duymuş. &quot;Gel Aşk! Seni yanıma alacağım...&quot; Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mesut hissetmiş ki onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. <br /><br /><br />Yeni bir siyah parçasına vardıklarında Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu ayrım eden Aşk Bilgi'ye sormuş: &quot;Bana yardım eden kimdi?&quot; Bilgi &quot;O Zaman'dı&quot; diye yanıt vermiş. &quot;Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?&quot; diye sormuş Aşk. <br /><br /><br />Bilgi gülümsemiş: &quot;Çünkü sadece Vakit Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir&quot;</b>