PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Böyle Seviyorum Aşkı

KraL
31.Mayıs.2019, 03:51
<div id="post_message_5076672"><blockquote class="postcontent restore "><b>BeN BöYLe SeViYoRuM aŞKı... <br /><br />Biliyorum… <br /><br />Yüzlerce kez böyle başladım anlatmaya… <br /><br />“Geceydi… <br />Ve yağmur yağıyordu…” <br /><br />Çünkü ben hep aşıktım… <br /><br />Bilesin diye… <br /><br />Bıkıp usanmadan… <br /><br />Anlatıyorum işte… <br /><br />Çünkü sen, seni koruyan çatının altında ve benden habersiz… <br /><br />Belki geceden ve yağmurdan bile… <br /><br />Her şeyden habersiz… <br /><br />Kimbilir ne yapıyorsun? <br /><br />Ve ne yapıyordun? <br /><br />Geceydi ve yağmur yağıyordu… <br /><br />Ve soluk alıyordum… <br /><br />O damlaların yüreğime her değdiğinde çıkardığı ses… <br /><br />Ateşin suyla buluşması… <br /><br />Serinlik… <br /><br />Ve soluk alıyordum… <br /><br />Geceydi ve yağmur yağıyordu… <br /><br />Ben böylesini seviyorum aşkın… <br /><br />Evler geçiyorum… Hatta sokaklar… <br /><br />Herkes bir şeyleri yaşarken ve bir şeylere aitken… <br /><br />Aşkı yaşıyorum… <br /><br />İhtimal midir kavuşmak? <br /><br />Sen bilesin diye anlatıyorum; ama benden habersizsin… <br /><br />Kendinden bile… <br /><br />Kaldırımlar… <br /><br />Sokak lambaları… <br /><br />Günü gelip konuştuklarında… <br /><br />Şahit olacaklar… <br /><br />“Bu adam, aşka aitti” diyecekler…<br /> <br />“Bıkıp usanmadan aradı” diyecekler… <br /><br />“Yandı” diyecekler…<br /> <br />Sen ve herkes uyurken... <br /><br />Ben gece ve yağmurla; sokaklarda… <br /><br />Kaldırımlar bilir beni… <br /><br />Sokak lambaları bilir… <br /><br />Ve sabah ezanları… <br /><br />Gece gitmeye hazırlanırken… <br /><br />Sessiz şadırvanlarda serçelerle buluşurum… <br /><br />Yağmur diner… Yapraklar titreşir tatlı bir rüzgarla, koyu yeşil…<br /> <br />Çeşmelerden akan suda yıldızlar parıldar; kurşuni… <br /><br />Aşk bulur beni… <br /><br />Ben böylesini seviyorum aşkın… <br /><br />Senden habersiz… <br /><br />Murat Başaran <br /></b>