 
			
				31.Mayıs.2019, 03:32
			
			
			
		  
	 | 
	
		
		
		
			
			| 
				
				 Senior Member 
				
				
			 | 
			  | 
			
				
					Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019 
					Nereden: Ghana 
					
					
						Mesajlar: 111
					 
					
					
					
					
					     
				 
			 | 
		 
		 
		
	 | 
	
	
		
	
		
		
			
			
				 
				 çorbalar
			 
			 
			
		
		
		
			
			İsim                     Zorluk          Süre   Altunizade Çorbası   **            40 dk   Ayran Çorbası        **             35 dk   Badem Çorbası      **              40 dk   Bahar Çorbası      **                55 dk   Balık Çorbası       **                40 dk   Bezelye Çorbası    *                30 dk   Brokoli Çorbası        *               50 dk   Buğday Çorbası  ****                30 dk   Çatal Çorba       ****                25 dk   Çeşminigar Çorbası   **             40 dk   Domates Çorbası    *                40 dk   Düğün Çorbası I     **              55 dk   Düğün Çorbası II     *              40 dk   Düğün Çorbası III    ** 
 
 
  Altunizade Çorbası
 
  1 Adet haşlanmış havuç  1 Adet patates  2 Çorba kaşığı bezelye  4-5 Adet mantar  1 Adet soğan  3-4 Diş sarımsak  2 Çorba kaşığı kıyma  1 Adet et suyu tableti  2 Çorba kaşığı tel şehriye  1 Adet yumurta sarısı  1 Adet limonun suyu  1 Çorba kaşığı margarin  Kıyılmış maydanoz  Tuz, kırmızı pulbiber  5 Su bardağı su 
  Hazırlanışı  Soğanı yemeklik doğrayarak, yağı, sarımsağı ve kıymayı da ekleyerek kavurun.  Haşlanmış bezelyeyi, doğranmış patates ve havucu ekleyin.  Etsuyu tabletini ek edin.  5 Su bardağı suyu ve küçük doğranmış mantarları koyun.  Kaynayınca şehriyeyi ek edin ve kısık ateşte 10 dakika pişirin.  Kıyılmış maydanozu ve tuzu ekleyin.  Yumurta sarısı ve limon suyunu çırpıp, yavaş yavaş çorbaya ek edin ve ateşten alın.  Arzuya göre kırmızıbiber ile tereyağını kızdırarak çorbanın üzerine gezdirin ve servis yapın.         Altunizade Çorbası aş tarifleri    Ayran Çorbası
 
  1Su bardağı dolusu aşurelik buğday  Yarım su bardağı nohut  1.5 Kilo yoğurt  Kuru nane, tuz, pulbiber  2 Su bardağı su 
  Hazırlanışı  Buğday ve nohutu akşamdan ıslatın.  Sabah sularını değiştirin ve yeni su ile ayrı ayrı haşlayın.  Pişince sularını süzüp, soğumaya bırakın.  Yoğurdu çırpma teli ile çırpın.  Haşlanmış nohut, buğday, su, tuz ve naneyi de karıştırıp hepsini büyük bir kaseye alın.  Üzerini pulbiber ile süsleyip, soğuk olarak servis yapın.         Ayran Çorbası aş tarifleri
		  
		
		
		
		
		
		
		
		
			
			
			
			
				 
			
			
			
			
			
			
			
				
			
			
			
		 
	
	  |