Forumsitesi.Org

Forumsitesi.Org (https://forumsitesi.org/)
-   Yemek Tarifleri (https://forumsitesi.org/yemek-tarifleri/)
-   -   Enginar nasıl soyulur? (https://forumsitesi.org/yemek-tarifleri/8573-enginar-nasil-soyulur.html)

Boromir 31.Mayıs.2019 03:32

Enginar nasıl soyulur?
 
<div id="post_message_2338816"><blockquote class="postcontent restore "><div style="text-align: center;"><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarı kesme tahtası üzerine alıp sapını 1-2 cm kalacak şekilde kesin.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Alt taraftan başlayarak kalın dış yapraklarını elinizle tek tek koparın.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Keskin bir bıçak yardımıyla sapının dış taraflarını bir kat halinde kesip alın.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Alt kısmından 1-2 parmak kalacak şekilde, enginarı döndürerek yapraklı bölümünü 1 cm derinlikte ve bıçakla düzgünce kesin.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Kalan dış yaprakları ve katı kısımlarını elinizle alın. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarın iç kısmında kalan yapraklı bölümünü göbekten ayırın. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarın göbeğindeki uzun tüylü kısımlarını bıçakla temizleyin. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Kalan ince tüylerini de bıçakla kazıyarak temizleyin. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Temizlediğiniz enginar göbeğinin iç tarafını yarım limonla ovun. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Hazırladığınız enginarları kararmaması için bir limon suyu ek edilmiş suda bekletin.</b></div>


Tüm Zamanlar GMT +1 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:46.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.