![]() |
üzüm Sirkesi (kuru üzümden)
<div id="post_message_2794620"><blockquote class="postcontent restore "><i>Elinizde var kuru üzümleri kaynadıktan sonra küçük bir fıçıya doldurmalı. Üzerlerine, üç katı kadar su koyup tahammür etmesi için derhal bir ay beklemelidir. İçine, münasip mikdar şeker şerbeti de katılırsa, daha mutedil ev sirkesi olur. <br /><br />Not: Sirke, yaş üzümden yapılırsa da, en âlâsı, kuru üzümden yapılanıdır ki, her mevsimde tedariki mümkündür.</i>
|
Tüm Zamanlar GMT +1 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22. |
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.