lafonten |
31.Mayıs.2019 03:39 |
Bir Aşkın Ardındaki
<div id="post_message_5048465"><blockquote class="postcontent restore "><b><i><span style="font-family: Book Antiqua"><font size="3"><br /><br />doğrusu sessizlikti önce<br /><br />ses ve harf uyuşmazlığında beliren<br /><br />şehirli çalımıyla<br /><br />sinsice<br /><br /><br /><br />evlerimi saklıyorum<br /><br />sözcükler kurulmasın baş köşeye<br /><br /><br /><br />akşamı tütsülüyorum<br /><br />kenarı yırtık bir akşamı<br /><br />susamlı çörek kokan bir çocuğu anımsıyorum<br /><br />öğle saatlerine kaykılmış.<br /><br /><br /><br />okuyorum arınmış yüreğin<br /><br />karşılıksız şiirini<br /><br />hünersiz bir kalbi onarıyorum.<br /><br /><br /><br />kirişleri kurcalıyorum bir aşkın ardındaki<br /><br /><br /><br />hangi bedenden çıkıp gelsem<br /><br />yağmursuz<br /><br />mutsuz kadınlar<br /><br />ve melankolik erkekler kantininde<br /><br />gecikmiş savunmasını sunuyor kalbim<br /><br />genç erkeklere yasaklı kadınları<br /><br />tedirgin eden.<br /><br /><br />Bünyamin Gürel<br /><br /></font></span></i></b>
|