
31.Mayıs.2019, 03:32
|
Senior Member
|
|
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Ghana
Mesajlar: 111
|
|
Havuç Lokmaları
Havuç LokmalarıMalzemesi:1 kg rendelenmiş havuç 2 su bardağı toz şeker2 paket Eti Burçak bisküvi 100 gr tereyağHazırlanışı:Tereyağ tavada eritilir, rendelenmiş havuçları ek edip,4-5 dakika karıştırılır. Şeker eklenerek havuç,suyunu çekene kadar ocakta karıştırmaya devam edilir. Suyunu çektikten sonra, parçalanmış bisküviler havuç karışımına eklenir ve ocaktan alınır. İyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakılır. Naylon streçe sarıp buzdolabında 30 dakika bekletilir. Servis ederken istenilen şekilde kesilir.Afiyet Olsun
|