4-5 kişilik 100 gram margarin 100 gram bitter çikolata 3 çorba kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı toz tarçın 1 su bardağı yulaf ezmesi 1 su bardağı kuru üzüm
Margarini kalın tabanlı bir tavada eritin. Çikolatayı küçük küçük kırıp, erimiş margarine katın ve çikolatayı eritin. Bu karışıma 3 çorba kaşığı tozşekeri ve 1 tatlı kaşığı toz tarçını katıp, karıştırın. Son olarak 1 su bardağı yulaf ezmesini ve 1 su bardağı yıkanıp, kurulanmış kuru üzümleri katıp karıştırın. 25x25 cm ebatmda bir kabı alüminyum folyo ile kaplayın. Karışımı kaba boşaltıp kaşıkla düzeltin. Donana kadar buzdolabında bekletin. Karelere kesip, servis yapın.