PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Enginar nasıl soyulur?


Boromir
31.Mayıs.2019, 03:32
<div id="post_message_2338816"><blockquote class="postcontent restore "><div style="text-align: center;"><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarı kesme tahtası üzerine alıp sapını 1-2 cm kalacak şekilde kesin.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Alt taraftan başlayarak kalın dış yapraklarını elinizle tek tek koparın.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Keskin bir bıçak yardımıyla sapının dış taraflarını bir kat halinde kesip alın.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Alt kısmından 1-2 parmak kalacak şekilde, enginarı döndürerek yapraklı bölümünü 1 cm derinlikte ve bıçakla düzgünce kesin.<br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Kalan dış yaprakları ve katı kısımlarını elinizle alın. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarın iç kısmında kalan yapraklı bölümünü göbekten ayırın. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Enginarın göbeğindeki uzun tüylü kısımlarını bıçakla temizleyin. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Kalan ince tüylerini de bıçakla kazıyarak temizleyin. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Temizlediğiniz enginar göbeğinin iç tarafını yarım limonla ovun. <br /><br /></b><b><font color=red>[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!<a href="register.php">Hemen ÜYE OL!</a>]</font></b><br /><b>Hazırladığınız enginarları kararmaması için bir limon suyu ek edilmiş suda bekletin.</b></div>