lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5052303"><blockquote class="postcontent restore "><b><i><span style="font-family: Palatino Linotype"><font size="4"><font color="#800000">Bir ayrılık yankısı var nefesinde…<br />Kelimeler buz tutarak düşüyor dudaklarından.<br />Ellerin, ellerimi öksüzlüğe bırakıyor,<br />Gözlerin rotasını değiştiriyor, uzaklaşıyor gözlerimden.<br />Ey bakışlarına aşktan öte anlam verdiğim..!<br />Bıraksan da ellerimi hicranınla,<br />Yüreğimden tutuyorsun sevdiğim!<br /><br />Bir zerzele sarsıntısı var sözlerinde…<br />Kelimeler çatırdayarak dökülüyor dilinden.<br />Ayakların ayrılığa dolanmış, hep geriye atıyor…<br />Adım adım çiğniyor, eziyorsun canımı derinden.<br />Ey gözlerine yedi kat püsküllü alem serdiğim..!<br />Konuşsan da ayrılığı intizarınla,<br />Yüreğimde susuyorsun sevdiğim!<br /><br />Bir ırmak uykusuzluğu var gözlerinde…<br />Kelimeler ıslanarak sızıyor nefesinden.<br />Sen rüyaları uyandırırken göz kapaklarımda,<br />Cümleler boğularak uzanıyor yürek kıyısına birden.<br />Ey kaşlarına uçurum meltemiyle değdiğim..!<br />Vursan da anıları bizarınla,<br />Yüreğime gömüyorsun sevdiğim!<br /><br />Bir yangın telaşı var adımlarında…<br />Kelimeler tutuşarak firar ediyor sesinden.<br />Ay ışığına dayarken bu sisli bakışlarımı,<br />Kim bilir hangi şehrin sokak lambalarında üşüyecek gölgen.<br />Ey adına, şahikalarda açan gonca dediğim..!<br />Kaçırsan da aydınlığı ruhsarınla,<br />Yüreğimi söküyorsun sevdiğim!<br /><br /><font color="#417394">Kadim</font> <font color="#417394">Dolunay</font> </font></font></span></i></b>