PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk

lafonten
31.Mayıs.2019, 03:39
<div id="post_message_5107251"><blockquote class="postcontent restore "><b>gözlerini yorumlamak istiyorum bu gece!<br />sadece sana çalışmak için ameleyim...<br />vurgun içre zaferler var...<br />yarınsız, acımasız, başlıksız kan zaferler!!!<br />sende yaşamak istesem turna katarlarını alarak yanıma,<br />yüce divanda muradıma ne karşılık verirler?!<br />ve bir sır alnından vurur gecemi...gecem kanar...<br />gecenin kanı kabullenmez hiçbir sözü...<br />söz yardan geçse de hiçtir gece kanda hükmü verince...<br />ve bilmek bir suçtur, en az sevmek kadar!<br />sulara ıraktır yakamoz...<br />yıldızlar korkaktır göğün eteğinde<br />bir can düşer ellerimden sonsuzluğa<br />diriyim, herkesin ölüm koktuğu zamanlarda!!!<br />imtihanlarla biledim kalemimi...<br />yazgımı kahra sürdüm...aklımı çıkmaza...<br />ve molasız kavgalarda haykırdım adını cümle aleme...<br />seni ele sürmeyi ar bildim...har bildim...<br />ben seni zamana nakşettim...<br />ve aya...<br />ve onbir yıldıza...<br />ve kaleme...<br />ve aşka...<br />ve sözler kum kokar zindan gecelerde...<br />ben Leyla'yı içime gizledim...garib Kays benden bihaber...<br />ben Leyla'sız viraneyim...divaneyim...<br />onyedi incisi var ömür tesbihimin...<br />imamede Leyla yazar...<br />yazgımı Leyla yazar...<br />yazgımda Leyla yazar...<br />Kays'a pay biçin...geçiversin hülyalardan<br />ülfetine can biçtiğim Leyla'yı bir yüz görümlüğüne bedel ölümlerle beraber<br />çaldım, Kays'ın zehirli dilinden...<br />ve benim oldu asudelik!...<br />boz bulanık seller gibiyim, gözlerinin kıyısında...<br />sana yakın olmak, ölüme varmak mı?...<br />söyle Leyla ben sana ne ettim de atıverdim beni çöllere?!<br />ne yaptım da bıraktın yüreğimi insafsız cellatlara?!<br />ben sana ne dedim de ant verdin adıma?!<br />seni bana ırak eden yine ben miydim Leyla?!<br />gitmek için hangi korkunun cesaretine güvendin?!<br />kim sürdüyse içinden beni...yönüm sana döne!<br />sana geleyim şu lanetli geceyi ardımda bırakarak!...<br />söyle Leyla, ben senden ne aldım da bana yokluğunu verdin?<br />sende neyi eksilttim?...bende acılar türetiyorsun...<br />susma!...<br />bu sukut ölümü dondurur...<br />bu sukut bahtıma karalar çalar...<br />bu sukut benden beni çalar...<br />canı çalar...aşkı çalar...<br />herşeyim yiter, gider...<br />benden sonra gelenler senden beni isterler!<br />ezilirsin...<br />kahrolurum..!<br />.şimdi kim der :üzülme!<br />.görmezler mi şahı ve matı...<br />.bu kayıp keşke kaybolsaydı...<br />o bulunana kadar ben Leyla'ma kaçardım<br />.şimdi kim der ki: üzülme!<br />.bana verilmiş bu can üzülmek içindir...<br />bir can intihasını sunmak içindir kalbini pazar gezmesine çıkaranlara!!!<br /><br /></b>