| 
			
			 
			
				31.Mayıs.2019, 03:33
			
			
			
		 | 
	| 
		
			
			| Senior Member |  | 
					Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019 Nereden: Ghana 
						Mesajlar: 111
					      |  | 
	
	| 
				 Tarçınlı Kuru üzümlü Tavuk 
 
			
			Dört Kişilik: 1/2 çay kaşığı öğütülmüş Kotanyi tarçın
 1 paket Kotányi Izgara Harcı
 500 g tavuk göğüsü
 40 g Kuru Üzüm
 10 g Un
 350 ml Tavuk Suyu
 4 çay kaşığı zeytinyağı
 
 Tavuk göğsünü tarçın ve Kotanyi ızgara baharatı ile ovun. Zeytinyağını kızdırın, tavuk göğüslerinin her iki tarafını kısa süreyle kızartın. Tavuk göğüslerini çıkartın, unu kızartma yağına katın ve tavuk suyunu ekleyin. Karışımı kaynatın, tavuk göğüslerini yine katın ve 10 dakika karıştırarak pişirin. Üzümleri ek edin ve bir 10 dakika daha pişirin.
 
 Not: Zarifleştirmek için kaynama sırasında 100 ml krema ek edilebilir. Tavuğu yarım kutu hindistancevizi sütü ve bir tutam acı kırmızı biber ile tatlandırarak egzotik bir tat elde edebilirsiniz.
 |