| 
			
			 
			
				31.Mayıs.2019, 03:33
			
			
			
		 | 
	| 
		
			
			| Senior Member |  | 
					Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019 Nereden: Ghana 
						Mesajlar: 111
					      |  | 
	
	| 
				 bayram kavurması 
 
			
			MALZEMELER1 kg kuzu but (orta yağlı)
 100 gr kuyruk yağı
 Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
 
 
 HAZIRLANIŞI
 Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ek edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
 Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ek ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
 |