Malzemeler: (4 kişilik)

1,5 su bardağı Amerikan Pirinci
1 tane haşlanmış ve didiklenmiş tavuk göğsü
1 su bardağı cheddar peyniri
1/2 su bardağı doğranmış yeşil soğan
1/4 su bardağı ince kıyılmış kara zeytin
1 tane orta boy elde açılmış ekmek hamuru

Hazırlanışı:
Bir tencereye pirinç, haşlanmış tavukları, 1 su bardağı cheddar, ince kıyılmış soğan ve zeytinleri ek edip orta ateşte soteleyin. Elde açılmış ekmek hamurunun ortasına bu karışımdan 2 çorba kaşığı kadar koyup yarım ay şeklinde ikiye katlayıp etrafını kapatın. Fırın kabına yerleştirip, 400 radde ısıtılmış fırında altın rengi alıncaya kadar pişirin ve servis yapın.

Her servis 683 kalori, 27 gr protein, 35 gr yağ, 67 gr karbonhidrat, 2 gr doğal lif, 58 miligram kolesterol ve 668 miligram sodyum içerir.