
Patates kızartması, her yaş grubundan insanın zevkle tükettiği, çıtır çıtır lezzetiyle vazgeçilmez bir atıştırmalıktır. Evde dışarıda yediğiniz gibi enfes ve çıtır çıtır patates kızartmaları yapmanın sırrını açıklıyoruz. İşte unutulmaz kızartmalar için adım adım öneriler:
İşte burada sırrın anahtarı devreye giriyor:
un! Kızartmadan önce una bulamak patates kızartmasının lezzetini ve çıtırlığını artırır.
Unun Rolü:
Lezzet: Un, patates kızartmasına hoş bir lezzet katarak sıradanlığı aşar.
Çıtır Dış Kabuk: Un sayesinde patateslerin dış kabuğu daha çıtır ve çekici bir hale gelir.
Bildiğiniz tüm poğaçaları unutun! Böyle yapınca pamuk gibi oluyor… İçi puf puf dışı çıtır poğaça tarifi
Dağılmayan yaprak sarmasının sırrı pişirmede saklı! Bu şekilde pişince dağılmıyor ve patlamıyor Aşçıların sır gibi sakladığı püf nokta! İç harcına bir tutam ekleyin yetiyor… Parmak ısırtan Kayseri yağlaması tarifi