 
			
				31.Mayıs.2019, 03:32
			
			
			
		  
	 | 
	
		
		
		
			
			| 
				
				 Senior Member 
				
				
			 | 
			  | 
			
				
					Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019 
					Nereden: Ghana 
					
					
						Mesajlar: 111
					 
					
					
					
					
					     
				 
			 | 
		 
		 
		
	 | 
	
	
		
	
		
		
			
			
				 
				 Beli Kırık
			 
			 
			
		
		
		
			
			 Malzemeler : * 1 p. margarin * yarım çay b. sıvıyağ * 1 çay b. süt * 1 çay b. yoğurt * 1 p. kabartma tozu * 4 çorba k. tozşeker * 3 çorba k. sirke * alabildiği kadar un * İç harcı için: o fındıklı krokan o 2 elma o 1 çay k. tarçı * Üzeri için: o 1 yumurta sarısı
  Hazırlanışı : Karıştırma kabının içine iyice yumuşatılmış margarini alın.  Üzerine sıvıyağı,sütü,yoğurdu,sirkeyi ekleyip karıştırın.  Üzerine tozşekeri,kabartma tozunu ve alabildiği kadar  unu ekleyerek kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın.  Hamuru ikiye bölüp merdane ile açın. Birinci hamurun üzerine elmayı rendeleyin.  Üzerine fındıklı krokanı ve tarçının yarısını serpiştirin.  Hamuru tomar yapın.  Ruloya simit şekli verip üzerine yumurta sarısı sürün. Daha sonra bıçakla hamuru kopartmadan kenarlarını çıtlatın.  İkinci hamura da aynı işlemi yapın. 170 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.  Arzuya göre üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz. 
		
  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	  |