elmalı tart malzemeler:250gr margarin 1 yumurta 1 çorba kaşığı yoğurt 1su bard.şeker 1 k.tozu aldığı kadar un üzeri için: 3-4 elma yarım su bard.şeker 1 tatlı kaşığı tarçın ceviz yapılışı: elmalar rendelenir.içine şekeri ek edilir.ocakta5 dk. kavrulur ve tarçını ek edilir.ocaktan indirirkende koz içi konur. hamuruda sıcaklığına gelmiş margarin ve diğer malzemeler bir kapta yoğrulur.kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edilir.hamurdan bir parça koparılıp buzluğa atılır ve yarım saat beklenir.sonra kare borcam veya küçük boy tepsi margarinin kağıdı ile yağlanır.hamur merdane ile tepsi büyüklüğüne göre açılır.üstüne elmalı iç yayılır.buzlukta bekletilen hamur parçasıda üzerine rendelenir.175 radde ısıda pişirilip pudra şekeri serpilir.AFİYET OLSUN