Malzemeler Fırında kremalı levrek ►3 adet temzilenmiş fleto yapılmış levrek ►1 paket krema ►5-6 adet yeşil soğan ►Yarım demet dere otu ►Tuz ►Karabiber ►Tane karabiber
Yapılışı Fleto yapılmış levrekleri tuz ve karabiber ile ovun. Fırın tepsisine folyo serip öceden ısıtılmış fırında pişirmeye başlayın. Dereotunu ve soğanı kıyın. Fırına sürdüğünüz levrekleri 7-8 dk. Sonra çıkarın. Üzerlerine kremayı ve adet karabiberleri ekleyin.Tekrar fırına sürün. 5dk. daha pişirin. Tekrar çıkarıp kıydığınız dereotunu ve soğanı ekleyin. Tekrar fırına koyun. Fırını kapatın. Levrekleri 2-3dk. fırının içerisinde tutun. Servise hazırdır.
Püf! Levrekleri ilk kez fırından çıkardığınızda 1 çay bardağı ak şarap ekleyebilirsiniz.